söndag 3 januari 2016

Nyår x 2

Igår firades det nyår med buller och brak! Eller, bubbel och falafel kanske är en mer korrekt beskrivning.. :)
Jag, Julia och Jonna bestämde oss för att börja med att fira det svenska nyåret vid kl 17, då solen går ner här. Så vi köpte bubbel, jordgubbar och tog oss ner på stranden. Där sprang vi på en tjej från surfcampet (som är absolut omöjlig att hitta om man letar, men när vi inte letar är hon överallt!) så vi fyra skålade ut 2015 och njöt av vacker utsikt och hade det allmänt bäst

Sen svettades vi några liter på hostelet medan vi inväntade att klockan skulle bli 20 då vi hade bokat bort tillsammans med ännu en tjej från surfcampet, hennes vän + två svenska killar från de tjejernas hostel. Så när det var dags begav vi oss av och promenerade de 10 minutrarna till Zula's. Väl där fick vi vänta lääänge men tillslut kom maten som var så stört god!

 Andra gången vi äter där, och vi ska ha avskedsmiddagen där också - kingställe! Sen var det ett himla springande (promenerande) mellan hostel och hostel, vi hamnade på det andra hostelet och skålade ännu en gång i champagne (obs, mousserande, tror ej vi hade äkta champagne :P) innan vi gick ner mot stranden för tolvslaget!

Där stod vi och väntade (jag såg två stjärnfall!) och gick igenom höjdpunkter för året, sen blev det nedräkning och tolvslag med kramkalas, sen sa det pang och for fyrverkerier högt och lågt! Jag vart riktigt rädd där mot slutet så vi drog oss tillbaka innan någon fick en smärre explosion i fejset ':)
Jag var vaken till klockan 01, stolt! Musiken på stället var så sämst, började med att spela klassisk musik (?!?!?!?) och sen någon elektronisk monoton skit som nog lämpade sig bäst för den något "högre" publiken. Men allt som allt ett av mina bästa nyår!

Idag vart det sovmorgon, yoga, en hel del slappning, solnedgångs-cirkelfys på stranden (vinnande koncept! Alla borde prova ;) ) mega-tacokväll och sen kortspel innan vi kände att det var ok att dra sig tillbaka :) 
Riktigt bra start på 2016! Börjar komma in i reselunken nu, tog ju bara två veckor, hehe.. ;) 

Nattinatti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar